Home » Toernooien » Palmares Halfoogstsimultaan

Palmares Halfoogstsimultaan

Halfoogstsimultaan
Jaar Simultaangever Land
2017 FM Pieter Hopman Ned
2016 FM Rabah Bouhallel Fra
2015 GM Bart Michiels Bel
2014 Helmut Froeyman Bel
2013 Frederic Decoster Bel
2012 Glen De Schampheleire Bel
2011 Steven Geirnaert Bel
2010 Stefan Docx Bel
2009 Ronny Weemaes Bel
2008 Mher Hovhanisian Arm/Bel
2007 Tom Piceu Bel
2006 Cekro Ekrem Bel
2005 Eddy Van Beers Bel
2004 Bart Michiels Bel
2003 Michel Jadoul Bel
2002 Geert Van der Stricht Bel
2001 Jeroen Claessen Bel
2000 Dominique Lecluysse Bel
1999 Marc Dutreeuw Bel
1998 Johan van Mil † Ned
1997 Erika Sziva Hon/Ned
1996 Andrzej Adamski Bel

Geef ons een seintje indien u nog oude resultaten weet!