vrijdag 9 juni 2023

En de Schaakpersoonlijkheid van 2011 is…

Na de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en de beste wensen voor het nieuwe jaar, werd ook de Schaakpersoonlijkheid van het jaar uitgereikt.

Dit jaar werd Bart Meijfroidt herkozen tot schaakpersoonlijkheid van het jaar. Dave en Renaat & Dennis vervolledigden het ‘podium’. Gefeliciteerd aan Bart natuurlijk. Hieronder kun je ook de stemming herbekijken:

Schaakpersoonlijkheid van het jaar
  Stemmen
1 Bart Meijfroidt 6
2 Dave Harteel 4
3 Renaat Vanassche
Dennis Daen
3
5 Jonas Vandeputte 2
6 Jean Lucas
Philip Gesquière
Gunter Eeckhaut
Brecht Leuridan
1

Er werd ook nog één partij gespeeld: Bas-Jacky. Beide heren speelden goed, maar ze konden niets forceren. Daarom beslisten ze maar tot een remise. Hierdoor begint Jacky met 3 remises aan de A-klasse, Bas met 1/3.

Volgende week staat de laatste inhaaldag op het menu. Tevens wordt ook de beslissende barragematch gespeeld tussen Duy en Gunter. Daar Duy een hogere TPR heeft, speelt hij met wit.

Alle partijen die tegen ten laatste volgende week niet gespeeld zijn, worden als forfait beschouwd in het nadeel van de uitsteller. Enkel partijen binnen een bepaalde klasse, zijn hierop een uitzondering. De week nadien (20 januari) beginnen we dan aan de reguliere competitie. Raadpleeg de website om de nieuwe paringen te weten te komen.

Bekijk hier alle resultaten

Bekijk hier alle nog in te halen partijen!

Reeds gespeelde partijen of fouten in de stand mag je steeds doorgeven. Doe dit hier!!! We passen de resultaten zo vlug mogelijk aan!

Over Niels

Niels is al jarenlang jeugdvoorzitter. Tot op heden won hij enkele titels in de A-, B- en C-klasse, alsook blitz- en doorgeeftitels. Hij werd ook enkele keren verkozen tot Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Naast de bezigheden met de jeugd, is hij ook secretaris en technisch webmaster van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Cheers op 2015!

Vrijdag ging de eerste speeldag van de competitie én de eerste speeldag van 2015 door. Zoals …