woensdag 22 maart 2023

U zet toch ook?

Volgende week vrijdag (29 april), gaat de voorlaatste inhaaldag van start. Alle spelers die geen partij moeten afwerken, kunnen meedoen aan ‘De Juiste Zet‘. De Juiste Zet? Daar heb ik nog nooit van gehoord!?

Wel, in ‘De Juiste Zet’ moet je, onder aanvoering van niemand minder dan ons aller Aurèle Lenoir, telkens de juiste zet vinden na een stelling. Een ideale denkoefening voor jong en oud, voor sterk en zwak. De beste oplosser krijgt uiteraard de keuze uit één van onze prachtige prijzen. En dat is niet alles, hij verdient ook nog eens de eeuwige roem als winnaar van ‘De Juiste Zet’. En als je dacht dat DAT alles was, wel dan hebben we nóg wat voor u! De winnaar ontvangt zowaar nog een gratis consumptie aangeboden door het bestuur. Afspraak om 20u30 in de Sint-Jansstudio op 29 april!

Tot dan!

U zet toch ook?

Over Niels

Niels is al jarenlang jeugdvoorzitter. Tot op heden won hij enkele titels in de A-, B- en C-klasse, alsook blitz- en doorgeeftitels. Hij werd ook enkele keren verkozen tot Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Naast de bezigheden met de jeugd, is hij ook secretaris en technisch webmaster van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Roepen en doorgeven, editie 2022

Het is traditie: de week voor de start van de clubcompetitie spelen we het jaarlijkse …