dinsdag 18 december 2018
Home » Voorpagina-nieuws » Schaakinfo » Voorstadquiz 2011

Voorstadquiz 2011

Zaterdag 7 mei vond de jaarlijkse groepsquiz van de Voorstad in Veurne plaats. Ook de schaakclub was opnieuw van de partij.

Na enkele podiumplaatsen (2x tweede en 2x derde), was het eindelijk onze beurt om te winnen. In een moeilijkere editie dan normaal nogthans! Met 82 punten haalden we de overwinning binnen. We hadden 4 punten voorsprong op de achtervolgers. Elf van de dertien oorspronkelijk ingeschreven ploegen gaven present. Onder de naam ‘het team van koning Bart’ hadden we geen concurrentie. Als prijs mogen we gratis naar de barbecue van de wijkwerking Voorstad op 20 augustus. Een gezamenlijke prijs twv. 102 euro, omgerekend € 17 pp. Volgend jaar gaan we natuurlijk terug om onze titel te verdedigen en te verlengen (?).

Klassement
Ploegnaam Totaal
1 Het team van koning Bart 82
2 De Karpers 78
3 De spaghetti’s 78
4 M/V met talent 78

Over Niels

Niels is al jarenlang webmaster. Tot op heden won hij enkele B- en C- titels. In 2009 en 2013 werd hij Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Ook de jeugd staat al heel wat jaren onder zijn commando. Sinds kort is hij ook secretaris van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Chess is an Art

Marcel Duchamp was een beroemd artiest die op latere leeftijd de kunst opgaf om op …