zondag 26 maart 2023

Voorstadquiz 2011

Zaterdag 7 mei vond de jaarlijkse groepsquiz van de Voorstad in Veurne plaats. Ook de schaakclub was opnieuw van de partij.

Na enkele podiumplaatsen (2x tweede en 2x derde), was het eindelijk onze beurt om te winnen. In een moeilijkere editie dan normaal nogthans! Met 82 punten haalden we de overwinning binnen. We hadden 4 punten voorsprong op de achtervolgers. Elf van de dertien oorspronkelijk ingeschreven ploegen gaven present. Onder de naam ‘het team van koning Bart’ hadden we geen concurrentie. Als prijs mogen we gratis naar de barbecue van de wijkwerking Voorstad op 20 augustus. Een gezamenlijke prijs twv. 102 euro, omgerekend € 17 pp. Volgend jaar gaan we natuurlijk terug om onze titel te verdedigen en te verlengen (?).

Klassement
Ploegnaam Totaal
1 Het team van koning Bart 82
2 De Karpers 78
3 De spaghetti’s 78
4 M/V met talent 78

Over Niels

Niels is al jarenlang jeugdvoorzitter. Tot op heden won hij enkele titels in de A-, B- en C-klasse, alsook blitz- en doorgeeftitels. Hij werd ook enkele keren verkozen tot Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Naast de bezigheden met de jeugd, is hij ook secretaris en technisch webmaster van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Vijfde Quiz van Het Witte Paard

Hé jij daar! Zin in een leuke, afwisselende en spannende avond? Dan ben je op …