zondag 26 maart 2023

Jubileum in Boulogne

Tijdens het hemelvaartweekend zette de schaakclub de kroon op het 50-jarig werk met een tweedaagse trip naar Boulogne sur Mer.

Donderdag stond een picknick gepland op een ‘mystery’-bestemming. Die bestemming bleek Cap-Gris-Nez te zijn. Voor sommigen (lees: Dennis) bleek de weg wat langer te zijn dan voor de rest. Maar goed, één uur later kwam ook deze groep aan. Na een picknick – georganiseerd door Bart en Rita- en wat sightseeing gingen we op weg naar het hotel in Boulogne sur Mer.

Uiteindelijk konden we -na wat heisa in het hotel- overnachten in een ander (beter) hotel. Daarna kreeg iedereen wat tijd om de stad te verkennen. Getuige daarvan de foto’s van Brecht, Geert en Seba (waarvoor dank!)

Bij Chez Jules gingen we ‘s avonds gezellig gaan eten en het werd een geslaagde avond.

Na een schoonheidsslaapje (kort of lang ging af van het gezelschap) verzamelden we ‘s ochtends aan de ontbijttafel. ‘s Middags werden we verwacht in het op één-na-grootste aquarium van Europa: Nausicaá.

Daarna was het tijd voor de terugrit.

Bedankt aan alle vrijwilligers (en de vele chauffeurs) die hielpen om de reis in goede banen te leiden.
Bedankt aan de fotografen van dienst (Brecht, Seba, Geert en Niels).
En natuurlijk bedankt aan het aangename reisgezelschap!

Geniet van de foto’s:

Over Niels

Niels is al jarenlang jeugdvoorzitter. Tot op heden won hij enkele titels in de A-, B- en C-klasse, alsook blitz- en doorgeeftitels. Hij werd ook enkele keren verkozen tot Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Naast de bezigheden met de jeugd, is hij ook secretaris en technisch webmaster van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Vijfde Quiz van Het Witte Paard

Hé jij daar! Zin in een leuke, afwisselende en spannende avond? Dan ben je op …

Eén reactie

  1. Avatar foto

    Goed georganiseerd reisleider! Het was tof! Bedankt bestuur!