vrijdag 9 juni 2023
Foto Brecht

Ronny aan het werk

Vrijdag ging -zoals de traditie het wil- de jaarlijkse simultaan van de clubkampioen door!

Kersvers clubkampioen Ronny Hanssen werd voor de leeuwen gegooid. Twintig leeuwen om exact te zijn! Al bleek de ene leeuw wat woester dan de andere…

In zijn eerste simultaan ooit werd Niels als eerste verslagen in recordtempo. Een blunder zat daar voor iets tussen… Daarna volgden veel remises, héél veel! Elf remises op 20 spelers. Waaronder sterke spelers als Geert en Claudy, maar ook verrassingen zoals Brecht en Duy. Op het eind van de rit konden enkel Dave en Aurèle winnen.

Een score van 12,5 op 20 is dan ook goed voor 62,5%. Een heuse verbetering van Claudy’s simultaan van vorige week. Hieronder kunt u de resultaten zien, gevolgd door enkele sfeerbeelden. Met dank aan Guy en Brecht.

Dit was het laatste feit in ons jaarlijkse voorseizoen. Volgende vrijdag staat het clubkampioenschap op het programma. Hebt u al de paringen gezien? Bekijk hier snel Poule A en Poule B!

Uitslagen
Hanssen Ronny 0 – 1 Harteel Dave
0 – 1 Lenoir Aurèle
½ – ½ Danneel Geert
½ – ½ Deknuytdt Claudy
½ – ½ Van Eert Frans
½ – ½ Serruys Henri
½ – ½ Brokken Steve
½ – ½ Feys Guy
½ – ½ Meijfroidt Bart
½ – ½ Mahieu Jacky
½ – ½ Gesquière Philip
½ – ½ Le Duy
½ – ½ Leuridan Brecht
1 – 0 Lucas Jean
1 – 0 Geryl Niels
1 – 0 Verslype Geert
1 – 0 Daen Dennis
1 – 0 Quintelier Bart
1 – 0 Rock Sebastien
1 – 0 Robinson Michael

Over Niels

Niels is al jarenlang jeugdvoorzitter. Tot op heden won hij enkele titels in de A-, B- en C-klasse, alsook blitz- en doorgeeftitels. Hij werd ook enkele keren verkozen tot Schaakpersoonlijkheid van het jaar. Naast de bezigheden met de jeugd, is hij ook secretaris en technisch webmaster van onze club. In het echte leven is hij actief in de IT-wereld.

Bekijk ook

Zomernieuws 6

Ook Geert schiet in actie en begint aan het Eastman Open van Gent. Hij hoopt …