vrijdag 2 juni 2023

Liga

Op de 2de speeldag ging onze renaat alleen naar de liga. Aurele moest verstek geven. Hieronder het verslagje van renaat zijn partij:

Vanassche Renaat – Wesley Verheire 0.5-0.5

We stonden heel de partij gelijk in materiaal, maar ik had na een combinatie een vervelende dubbelpion, waardoor ook een loper passief bleef, later werden de dames geruild, waardoor mijn pionnenstelling beter werd, ik stelde toen remise voor. Hij wilde doorspelen en vroeg op de twintigste zet (drie zetten later) op een nogal onervaren manier of dat remisevoorstel nog geldde. ik aanvaardde. Een half punt meegegrist ondanks een manke voorbereiding (de nacht er voor op een metaloptreden en afterparty geweest in de Mooie Molen in Roeselare met nadien dus maar vier uur slaap). Nadien heeft grootmeester Tom Piceu de partij voor Wesley geanalyseerd en ik luisterde mee. Ik was verwonderd dat hij zo ingewikkelde materie zo simpel kon overbrengen

Deblauwe Pauwel – Lenoir Auréle

Aurele heeft zijn partij uitgesteld naar latere datum.

Over Sebastien Rock

Avatar foto
Seba is al sinds jaar en dag trouw lid van de club. Met verschillende passages in het bestuur als secretaris, feestleider, webmaster... is Seba een geëngageerd lid.

Bekijk ook

Clubkampioenschap Poule 1 – Resultaten

Ronde 1 28/9/2018 1 Meijfroidt Bart Bye 2 Van Eert Frans ½-½ Geryl Niels 3 …