woensdag 8 februari 2023

De clubkampioen 2016 is gekend!

In de A reeks won Geert Danneel en wordt dus andermaal clubkampioen. Bravo!

CaptureA

Kampioen in de B reeks na een spannende strijd is Piet Decock! Bravo!

CaptureB

In de C reeks moeten nog enkele partijen gespeeld worden en het blijft er uiterst spannend … en eerlijk gezegd ik ben eigenlijk een beetje de tel kwijt in deze “moeilijke” reeks.  Enfin behoudens vergissingen envergetelheden zou de stand er zo moeten uitzien en moeten nog drie partijen gespeeld worden:
Jonas – Etienne
Geert V – Etienne
Etienne – Jonas

CaptureC

Winnaar in de D reeks is Michael Robinson maar gezien hij de poules niet meegespeeld heeft mag Dries Vandenbusche zich kampioen noemen.

CaptureD

OK we kunnen ons al beginnen voorbereiden op volgend seizoen 🙂 Wellicht wordt op basis van de bevindingen van dit seizoen het systeem wel aangepast.

Over Jacky "l'homme au capio"

Avatar foto
Ooit clubkampioen geweest en met 2025 Elo de expertklasse bereikt. Na 28 jaar volledige stop (om beroepsredenen en andere interessevelden) terug de schaakstukken vanonder het stof gehaald en de eerste twee jaar heel wat Elo punten ingeboet. Ondertussen weer trouwe "Caïssa lover" die op menig internationaal toernooi in Noord Frankrijk als deelnemer te zien is (mijn nieuwe passie na mijn basket periode). Ambitie: fun en toch weer die 1800 grens bereiken (maar nu FIDE)! En dan zien we wel ;-)

Bekijk ook

Clubkampioenschap Poule 1 – Resultaten

Ronde 1 28/9/2018 1 Meijfroidt Bart Bye 2 Van Eert Frans ½-½ Geryl Niels 3 …