vrijdag 9 juni 2023

De Lentekampioen is gekend

In de slotronde op 3 juni werd het nog een spannende strijd om de titel tussen Geert, Dave, Frans en Claudy. Dave won wel van Jacky maar stond bij aanvang van de laatste ronde op een half punt van de andere  kansmakers … met 7 was het dus afwachten wat de rest deed.  Frans verloor van Steve en blijft steken op 6,5.  In de rechtstreekse confrontatie tussen Geert en Claudy trok Geert aan het langste eind en wordt met 7,5 uit 9 onze Lentekampioen.  Dave wordt mooi tweede en Frans wordt derde op scheidingspunten voor Claudy.

De uitslagen van de laatste ronde:

Capture9

Het eindklassement:

CaptureKl

Iedereen werd met nog met een prijs bedacht.  Nu zomerreces met toch mogelijkheid tot vrij schaken op elke vrijdagavond.

Over Jacky "l'homme au capio"

Avatar foto
Ooit clubkampioen geweest en met 2025 Elo de expertklasse bereikt. Na 28 jaar volledige stop (om beroepsredenen en andere interessevelden) terug de schaakstukken vanonder het stof gehaald en de eerste twee jaar heel wat Elo punten ingeboet. Ondertussen weer trouwe "Caïssa lover" die op menig internationaal toernooi in Noord Frankrijk als deelnemer te zien is (mijn nieuwe passie na mijn basket periode). Ambitie: fun en toch weer die 1800 grens bereiken (maar nu FIDE)! En dan zien we wel ;-)

Bekijk ook

Clubkampioenschap Poule 1 – Resultaten

Ronde 1 28/9/2018 1 Meijfroidt Bart Bye 2 Van Eert Frans ½-½ Geryl Niels 3 …