vrijdag 9 juni 2023

Zomernieuws 2016 (2)

Jean speelt de B van het “Tournoi International du Pays de Charleroi” dat plaatsgrijpt van 30 juli t/m 6 augustus. Zijn wapenfeiten vindt je hier

Van 14 t/m 18 augustus gaat het Internationaal Toernooi “Brugse Meesters” door. Geert D, Jean en Jacky nemen deel. Voor meer details klik je hier.

15 augustus: vergeet onze halfoogst openlucht simultaan niet!
simul2016

En om te eindigen gaat Jacky naar Dieppe.  Hij speelt er van 23 tot en met 26 augustus in het “Open de la côte d’Albâtre” En omdat hij er maar niet genoeg van kan krijgen pikt hij (op dezelfde dagen) nog 4 van de 9 ronden mee van de2ème open Senior plus de 50 ans de Dieppe Groupe Partouche” of het “12ème Festival International de Dieppe – Open B”. Hij zal eerst zien wat hem het best ligt. Het wordt dus het +50 Senioren B toernooi. Ook Jean is in Dieppe en neemt er deel aan het sterk Open B toernooi.

Over Jacky "l'homme au capio"

Avatar foto
Ooit clubkampioen geweest en met 2025 Elo de expertklasse bereikt. Na 28 jaar volledige stop (om beroepsredenen en andere interessevelden) terug de schaakstukken vanonder het stof gehaald en de eerste twee jaar heel wat Elo punten ingeboet. Ondertussen weer trouwe "Caïssa lover" die op menig internationaal toernooi in Noord Frankrijk als deelnemer te zien is (mijn nieuwe passie na mijn basket periode). Ambitie: fun en toch weer die 1800 grens bereiken (maar nu FIDE)! En dan zien we wel ;-)

Bekijk ook

Clubkampioenschap Poule 1 – Resultaten

Ronde 1 28/9/2018 1 Meijfroidt Bart Bye 2 Van Eert Frans ½-½ Geryl Niels 3 …