De Liga die dit seizoen in Ieper doorgaat is weer van start gegaan.  Zie hieronder de verslagjes van onze veurnse delegatie:

Da Silva Heleno Jorit – Lenoir Aurele 1-0

Ik was al content dat ik met zwart tegen het jeugdige Iepers talent tot een overweldigende aanval kwam. In mijn overmoed heb ik dan een stuk geofferd met damewinst tegen drie stukken. Achteraf bleek dat ik zelf in de verdrukking kwam met verlies als resultaat. Jammer!

Vanassche Renaat – Degrieck Peter 0-1

rond de 18e zet remise voorgesteld, maar helaas, op een bepaald moment een pion van mij vier keer aangevallen en slechts drie keer verdedigd, had ik dat als reuze ruil aangevat, kwam ik een pion en een kwaliteit achter, maar ik deed dat niet , de schade was nog groter, achteraf was het eerste dat ik bestelde een Leffe en hij een Omer, het was een mooie dag

Vandenbroucke Ivan – Verslype Geert 0-1

Allebei ferm moeten zwichten om de stelling te doorbreken.  Wit delft helaas het onderspit.

Vandebussche Dries – Verleye William 0-1

Sterk begonnen maar door kleine blunder in middenspel in moeilijkheden gekomen.  Mijn tegenstander maakte er gretig gebruik van om mijn stelling te overmeesteren.  Na lang spelen toch moeten opgeven.

 

Galle Eric – Leuridan Brecht 1-0

Na een nogal bizarre opening moeilijk op dreef kunnen komen de sterkere stelling van Wit.  Hij komt binnen met het grote geschut en daar wat niets meer aan te doen. Door oververmoeidheid aan de liga begonnen met alle gevolgen van dien.

Rock Sebastien – Desoete Jan 0-1

Slecht uit mijn opening gekomen en de ene stuk na de andere kwijt gespeeld. Het was geen succes mijn  eerste  partij.

KOMEND:

Algemene Vergadering

vrijdag 28 juni , 20:30

Gratis zomerschaken

vrijdag 5 juli , 21:00

Gratis zomerschaken

vrijdag 12 juli , 21:00

LEES VERDER: