zaterdag 13 april 2024

Zomernieuws II

En Jean geeft niet op … hij schreef direct in voor de 15-e editie van « L’Open International d’Aulnoye-Aymeries » dat plaatsgrijpt van 23 toren met 27 juli 2018. Ook hier zal ik nog forfait moeten geven 🙁

Jean deed het daar niet slecht met een 5 uit negen en een Elo winst van 19 punten. Minder was dat hij weer een forfait aan zijn been had wegens te laat komen (logeert nochtans ter plaatse). Voor Jean is dit dus niet ongewoon maar erger is dat hij een medepassagier die kans maakte op een podiumplaats meesleurde in die forfait!

Alle details van het toernooi vind je via deze link.

Over Jacky "l'homme au capio"

Avatar foto
Ooit clubkampioen geweest en met 2025 Elo de expertklasse bereikt. Na 28 jaar volledige stop (om beroepsredenen en andere interessevelden) terug de schaakstukken vanonder het stof gehaald en de eerste twee jaar heel wat Elo punten ingeboet. Ondertussen weer trouwe "Caïssa lover" die op menig internationaal toernooi in Noord Frankrijk als deelnemer te zien is (mijn nieuwe passie na mijn basket periode). Ambitie: fun en toch weer die 1800 grens bereiken (maar nu FIDE)! En dan zien we wel ;-)

Bekijk ook

Zomernieuws VI

Traditioneel gaat de laatste week van augustus het schaakfestival van Dieppe door de 14-e editie …