Ook Jacky zal het nog eens proberen deze zomer. Het sterke Brugse Meesters gaat door van 12 tot 16 augustus 9 ronden Zwitsers met versnelde paringen. Record opkomst met 227 deelnemers. Mijn eerste toernooi deze zomer!  Ook Geert doet mee en is vast besloten om zijn mindere prestatie op het Eastman Kodak recht te zetten. Ik mag nog steeds niet rijden met de wagen en mag mee met Geert.  Dankjewel Geert! En we zijn niet alleen … ook Jean kwam uiteindelijk nog opdagen, Bart officeert als arbiter en 3 spelers van onze club in Frankrijk schreven zich ook in.

Geert haalde het beste resultaat met 4,5 uit 9 maar is hiermee niet echt tevreden … het zal hem een pak elo punten kosten volgens hem.

Jean moet tevreden zijn met 3,5 uit 9 … ook hem zal het waarschijnlijk wat Elo punten kosten en zijn remise tegen Geert was zowat zijn hoogtepunt.

Ik behaalde 4 uit 9 maar tegen sterke tegenstanders (soms moeilijk te begrijpen paringen) en ga er een 12 – tal Elo punten op vooruit. best tevreden voor mij heroptreden.

Voor resultaten en klassement klikken op deze link

KOMEND:

Gratis zomerschaken

vrijdag 2 augustus , 21:00

Gratis zomerschaken

vrijdag 9 augustus , 21:00

Gratis zomerschaken

vrijdag 16 augustus , 21:00

LEES VERDER: