dinsdag 14 augustus 2018

Zomernieuws V

Ook Jacky zal het nog eens proberen deze zomer. Het sterke Brugse Meesters gaat door van 12 tot 16 augustus 9 ronden Zwitsers met versnelde paringen. Record opkomst met 227 deelnemers. Mijn eerste toernooi deze zomer!  Ook Geert doet mee en is vast besloten om zijn mindere prestatie op het Eastman Kodak recht te zetten. Ik mag nog steeds niet rijden met de wagen en mag mee met Geert.  Dankjewel Geert! En we zijn niet alleen … 3 spelers van onze club in Frankrijk schreven zich ook in.

Voor live partijen, resultaten en klassement klikken op deze link

Over Jacky "l'homme au capio"

Jacky "l'homme au capio"
Ooit clubkampioen geweest en met 2025 Elo de expertklasse bereikt. Na 28 jaar volledige stop (om beroepsredenen en andere interessevelden) terug de schaakstukken vanonder het stof gehaald en de eerste twee jaar heel wat Elo punten ingeboet. Ondertussen weer trouwe "Caïssa lover" die op menig internationaal toernooi in Noord Frankrijk als deelnemer te zien is (mijn nieuwe passie na mijn basket periode). Ambitie: fun en toch weer die 1800 grens bereiken (maar nu FIDE)! En dan zien we wel ;-)

Bekijk ook

Zomernieuws I

Deze zomer gaan weer verschillende sympathieke Noord-Franse toernooien door …. ik zal die moeten missen 😥   Jean is ook …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.