Hetwittepaard.be stelt het op prijs dat u reageert. Wij stellen echter ook de kwaliteit van de reacties zeer op prijs. Om misverstanden te voorkomen verzoeken we de reageerders vriendelijk doch dringend om de volgende fatsoensnormen en regels (hierna “huisregels”) in acht te nemen:

Terzake
Houd reacties on-topic. Discussies kunnen voor verhitte reacties zorgen, maar dat betekent niet dat men generaliserend, kwetsend, op-de-man, grof of stupide hoeft te reageren. Racistische, bewust shoquerende, kwetsende en irrelevante reacties worden terstond als ‘Spam’ gemarkeerd.

Schrijfvaardigheid
We verwachten van onze bezoekers enige kennis van de Nederlandse taal zodat e.e.a. leesbaar blijft. Caps-Lock wordt niet gewaardeerd. Interpunctie weer wel. Taalfouten zijn menselijk (wij bezondigen ons er ook wel eens aan), maar een beetje je best doen op een reactie kan geen kwaad. Voel je niet te beroerd om je reactie nog even na te lezen alvorens op “Plaats reactie” te klikken.

Overbodig
Exclamaties van het niveau: “w00t”, “Jakkes!!!”, “lelijk”, “Mooi”, “Cool!!!” en “Tof!!!” worden ongezien verwijderd. Een oeverloze herhaling van dezelfde soort reactie is ook overbodig.

Argumentatie
Mocht je toch een niet te onderdrukken “Jakkes!” reactie willen plaatsen onder een serieus artikel, probeer dat dan te onderbouwen met valide en heldere argumenten. Dat mag allemaal best subjectief zijn zolang het maar enigzins hout snijdt en aan de huisregels voldoet.

Spammers
Linkjes en/of plaatjes worden, zolang ze terzake zijn, zeer gewaardeerd. Linkjes en/of plaatjes ter promotie van een niet terzakedoende site worden verwijderd met kans op een IP-ban. Via onze reacties wordt het ook niet toegelaten om handel te drijven. Hiervoor verwijzen we u graag door naar gespecialiseerdere websites en/of netwerken.

Subjectiviteit, eigen meningen, zelfs zeloten zijn desalniettemin van harte welkom. Met een beetje geluk kunnen we zelfs nog dingen van elkaar leren (mits we daarvoor openstaan). Zolang aan bovenstaande regels is voldaan.

De redactie van Het Witte Paard neemt zich het recht voor om bovenstaande huisregels naar eigen interpretatie en goeddunken toe te passen. Discussie erover heeft geen zin. Bovendien worden ze naar believen aangepast. M.a.w. je kunt er geen enkele rechten aan verbinden, dit is namelijk onze site.